Candidatul din partea PNL Covasna pentru fotoliul de primar al localității Întorsura Buzăului la alegerile locale din acest an a fost diagnosticat pozitiv COVID-19, anunță WE RADIO.

Silviu Popica este și cadru didactic la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, iar unitatea de învățământ a fost trecută începând de miercuri în scenariul roșu pentru 14 zile, decizia fiind luată după ce ancheta epidemiologică a demonstrat că profesorul a predat la mai multe clase.

Președintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian, ne-a precizat că în ultima parte a campaniei electorale, candidatul nu a mai participat la nicio activitate, fiind în izolare la domiciliu, așadar nu ar fi putut intra în contact cu alți membri ai partidului sau cu alegătorii.

Pot să spun că Silviu Popica nu a intrat în contact cu elevi, a avut o activitate politică în ultima perioadă, fără să fie prezent la Liceu. Pot să spun că mai demult și-a luat zile libere și nu a participat nici la ultima fază a campaniei electorale”, ne-a precizat președintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian.

Citiți AICI ce a declarat candidatul PNL la Primăria Întorsura Buzăului, Silviu Popica.

Sursa: Realitatea de Covasna

Articolul precedentComunicat Realitatea PLUS
Articolul următorÎncă un liberal îi cere demisia şefului PNL Olt: „A transformat partidul într-un SRL”