Candidatul alianţei PNL-PSD la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a transmis, după ce a vizitat Piaţa 16 Februarie şi parcul Kiseleff, două locuri foarte diferite şi ambele emblematice pentru sectorul 1, că periferia şi centrul sunt despărţite doar în mintea unora cu discursuri radicale, doar de oameni care dezbină şi el vrea să unească aceste zone, pentru că toţi suntem cetăţeni şi oraşul trebuie să funcţioneze pentru toţi.

”Am mers astăzi de dimineaţă în Piaţa 16 Februarie şi după-amiază în parcul Kiseleff – două locuri foarte diferite şi ambele emblematice pentru sectorul 1. Bucureştiul şi Sectorul 1 au nevoie de primari care să poată să îi asculte pe toţi cetăţenii, care să unească diferite categorii sociale şi care să răspundă nevoilor tuturor”, scrie Cătălin Cîrstoiu pe Facebook.

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei precizează că ”periferia şi centrul sunt despărţite doar în mintea unora cu discursuri radicale, doar de oameni care dezbină”.

”Eu vreau să unesc aceste zone, pentru că toţi suntem cetăţeni şi oraşul trebuie să funcţioneze pentru toţi. E nevoie de curăţenie şi ordine pretutindeni, e nevoie de viaţă socială şi de o primărie prezentă pretutindeni. Şi mai presus de orice – este nevoie de respect faţă de oameni, de un primar care să vrea şi să poată să îi asculte pe toţi! Prin elitism confuz, la fel ca şi prin circ nu se poate construi nimic”, spune Cîrstoiu.

”Mă bucur că l-am avut astăzi alături de mine şi pe marele campion Miodrag Belodedici. Avem nevoie de toţi oamenii de bun-simţ pentru ca să reuşim”, mai spune candidatul alianţei PSD-PNL.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentGuvernul pregătește o nouă plafonare a prețurilor
Articolul următorNicolae Ciucă: Rostul Coaliţiei de astăzi este să finalizăm toate aspectele care ţin de Capitală. Când se va face înregistrarea alianţei PNL-PSD la AEP