Directorul FBI, aflat în vizită în România, s-a întâlnit cu procurorul general, cu procurori-şefi de la DIICOT şi DNA, dar şi cu reprezentanţi ai Ministerului Justiţiei şi au discutat despre combaterea infracţiunilor de spălare de bani şi cybercrime.

”Mihai Paşca, secretar de stat din cadrul Ministerului Justiţiei, a participat la întrevederea pe care directorul FBI, domnul Christopher Wray, a avut-o, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu reprezentanţii Ministerului Public, întâlnire găzduită de procurorul general Alex Florenţa. Agenda dialogului s-a axat pe întărirea cooperării interinstituţionale bilaterale, cu accent pe combaterea infracţiunilor de spălare de bani şi cybercrime, fenomene care dobândesc amploare în România”, anunţă, miercuri, Ministerul Justiţiei, potrivit News.ro.

Mihai Paşca a afirmat că ”acest parteneriat consolidat reflectă angajamentul nostru ferm faţă de combaterea criminalităţii cu precădere a cazurilor de criminalitate transfrontalieră, cu implicaţii pentru ambele state precum şi sprijinul pentru pregătirea şi specializarea celor implicați în aceasta activitate”.

La întâlnire au mai fost prezenţi şi procurorul-şef DIICOT, Alina Albu, şi procurorul-şef al DNA, Marius Voineag.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPNL și PSD au decis comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale! Ciucă: Românii își doresc stabilitate, liniște
Articolul următorSURSE: Coaliția PSD-PNL a desemnat candidatul independent pentru Primăria Capitalei: un manager de spital