Relaţiile bilaterale dintre România şi Ucraina se consolidează, iar diplomaţia parlamentară are aici un rol esenţial, a transmis, miercuri, pre;edintele Senatului Nicolae Ciucă. Oficialul de la București a avut discuţii cu Ruslan Stefanciuk, preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, în marja Summitului Parlamentar al NATO.

“Relațiile bilaterale dintre România și Ucraina se consolidează, iar diplomația parlamentară are aici un rol esențial. Aceasta a fost tema discuției pe care am avut-o la Washington – în marja Summitului Parlamentar al NATO – cu Ruslan Stefanciuk, președintele Radei Supreme a Ucrainei.

La reuniunea din capitala americană se iau zilele acestea decizii cruciale pentru domeniul apărării, de care depind viitorul nostru, al tuturor. De aceea, în întrevederea cu omologul meu ucrainean, am vorbit despre soluțiile concrete de care Kievul are nevoie și sprijinul pe care România îl poate acorda, ca stat vecin și țară membră NATO”, a declarat Ciucă, într-un mesaj postat pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPRIMARUL PSD DIN SLATINA ȘI-A DAT DEMISIA, DUPĂ DEZVĂLUIRILE BOMBĂ FĂCUTE DE JURNALISTA ANCA ALEXANDRESCU
Articolul următorPRIMARUL CIPRIAN CIUCU: VIZITĂ DE LUCRU LA BRUXELLES PENTRU A IDENTIFICA NOI OPORTUNITĂȚI DE DEZVOLTARE PENTRU SECTORUL 6