Partidul Naţional Liberal este ferm angajat să promoveze o societate echitabilă, unde fiecare comunitate este apreciată şi unde nu îi sunt îngrădite drepturile şi libertăţile, a declarat, luni, președintele liberalilor, Nicolae Ciucă, în mesajul transmis cu prilejul Zilei Minorităţilor Naţionale. În context, el a arătat că partidul pe care-l conduce rămâne “un aliat de nădejde” în lupta împotriva discriminării şi a intoleranţei şi “condamnă orice manifestare extremistă, xenofobă sau instigatoare la ură”.

“Marcăm astăzi Ziua Minorităților Naționale, o zi în care celebrăm diversitatea culturală, etnică și religioasă, care îmbogățește întotdeauna orice națiune și contribuie la dezvoltare, deschidere și progres.
 
Prin activitatea noastră politică, trebuie să ne străduim să ne asigurăm că toate vocile sunt auzite și că drepturile tuturor cetățenilor – indiferent de apartenența etnică sau culturală – sunt protejate și respectate”, a afirmat Ciucă, în mesajul transmis pe Facebook.
 
Liderul PNL a subliniat că PNL “este ferm angajat să promoveze o societate echitabilă, unde fiecare comunitate este apreciată și unde nu îi sunt îngrădite drepturile și libertățile”.
 
“Rămânem un aliat de nădejde în lupta împotriva discriminării și a intoleranței de orice fel și condamnăm orice manifestare extremistă, xenofobă sau instigatoare la ură.
 
Transmit cele mai bune gânduri tuturor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale din România. La mulți ani!”, a mai spus pre;edintele PNL.
 
 
 

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentIohannis a promulgat legea care interzice făina de insecte în produsele tradiţionale
Articolul următorPNL: Pe parcursul anului 2024 NU se introduc impozite, taxe sau contribuții noi, NU se majorează cele existente și nici nu se lărgesc bazele de impunere. Amendamentul care pune presiune pe PSD