Dan Cristian Popescu este primul politician din România sponsorizat de Facebook pentru postările despre COVID-19. Colosul Facebook a apreciat determinarea viceprimarului sector 2 în lupta împotriva coronavirusului și a fakenews-urilor care privesc această pandemie și îl consideră partener de încredere în lupta împotriva acestui virus.

 

„A fost o surpriză și pentru mine când am fost anunțat de echipa mea că Facebook mă consideră partener de încredere în lupta împotriva COVID-19. Ulterior, am fost invitat să iau parte la conferința internațională Facebook despre fakenews și amenințările asociate. Este o bucurie pentru mine, evident, dar aș fi continuat în aceeași linie chiar dacă această recunoaștere nu venea. Pentru mine cea mai importantă este siguranța locuitorilor sectorului 2, chiar dacă vorbim de cea informatică sau sanitară”, a declarat Dan Cristian Popescu  

Prin acest parteneriat, Facebook plătește sponsorizările pe care utilizatorul le dorește, atât timp cât sunt respectate criteriile pentru care a fost ales. În acest caz este vorba despre informări privind prevenția pentru COVID-19.

Articolul precedentMihai Daraban, președintele CCIR, privește, de pe margine, cum IMM-urile se prăbușesc
Articolul următorPrimaria sectorului 2 derulează o amplă campanie impotriva COVID-19