”Am depus, alături de alți trei colegi liberali, un amendament prin care propunem scăderea contribuției pentru asigurările sociale cu 5%, de la 25% la 20%. ”, anunță deputatul PNL Gabriela Horga care susține că măsura va avea ca efect imediat creșterea puterii de cumpărare.

”Este o măsură care va avea ca efect direct creșterea puterii de cumpărare. Salariul net va crește cu 5% printr-o reținere mai mică din salariul brut.

De asemenea, printr-un alt amendament, propunem creșterea procentului pentru contribuțiile la fondurile de pensii din Pilonul II, la 4,75%, față de 3,75%, cât este valoarea actuală.

Amendamentele au fost depuse la proiectul de lege de modificare și completare a ordonanței de urgență 114/2018.”, a mai spus ea.

 

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentKlaus Iohannis: „România este alături de Republica Moldova și de cetățenii săi, așa cum a fost mereu. Pe noi puteți să contați!”
Articolul următorReplica purtătorului de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, pentru PSD-iști: ”Le urăm succes să atingă și alte jaloane ale comunicării politice”