Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc (PNL), spune că Ludovic Orban încearcă să se victimizeze așa cum o făcea Liviu Dragnea atunci când acuză influențe externe în PNL, implicarea serviciilor secrete și inclusiv a DNA-ului în alegerile pentru șefia partidului:

  • „Pot să vă spun cu certitudine că nu există așa ceva în PNL. Este o competiție deschisă între doi colegi și atât. Probabil că domnul președinte Orban încearcă să dea o doză de victimizare ca strategie de campanie bănuiesc, pentru că alt argument nu există
  • Nu avem informații, eu și colegii care îl susțin pe premierul Cîțu, despre așa ceva. N-are cum să fie așa ceva. România cred că a depășit de multă vreme perioada în care asemenea metode măcar erau enunțate. Am trecut într-o perioadă în care transparența și respectul față de instituțiile statului, care trebuie să-și facă datoria. Competiția politică este una, partea care ține de funcționarea instituțiilor statului este alta. Cele două nu au niciun fel de legătură.
  • Când am menționat idea de victimizare acolo m-am dus în esență, gândind că fostul premier Ludovic Orban, actual președinte al PNL, în cadrul competiției interne încearcă strategia de victimizare tip fost președinte PSD, care s-a demonstrat și atunci și acum că nu are succes. Românii vor să vadă proiecte. Realitatea crudă este aceea. Ludovic Orban a pierdut în calitate de președinte ultimele alegeri.
  • Politica este pe voturi, nu pe victimizări. Un partid se legitimează și un președinte duce mai departe corabia dacă câștigă bătăliile politice și electorale. Domnul Orban este un foarte bun președinte de Cameră și e bine că e acolo, dar are nevoie partidul de continuarea și trecerea partidului la nivelul următor prin prestația premierului Cîțu”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDeputat PNL despre noile buletine: ”Ideologia de gen nu are ce căuta pe actele de identitate ale românilor”
Articolul următorIa pastila SRS. Ia Cîțu șpagă pe vaccin?