Candidatul PNL la Consiliul Județean Teleorman – Eugen Pîrvulescu a vorbit, în emisiunea Legile Puterii, la Realitatea PLUS, despre modul în care arată județul după ani în șir în care a fost condus de PSD la cel mai înalt nivel în stat. Candidatul libralilor este optimist că ”blestemul PSD” se va încheia pe 27 septembrie.

”Nu există nicio reformă în ceea ce înseamnă administrare și reformă umană la PSD. Sunt primari de 25 de ani în localitățile din Teleorman care nu au făcut nimic. Vă dau un exemplu: contracandidatul meu vine dintr-o localitate – Ciuperceni – acolo unde, de 12 ani, tatăl lui este primar și nu are nici alimentare cu apă. Până pe 27 septembrie o să mai fie primar.

În Teleorman trebuia să avem de acum patru ani aeroport, după cum promitea un primar. Avem într-un caiet fel de fel de promisiuni, dar noi nu avem nici alimentare cu gaze.

Important pentru PSD la Teleorman nu a fost să dezvolte județul, ci să țină oamenii în carapace. Principalul angajator în Teleorman este statul român. Noi ne vom ridica și ne vom lua Teleormanul înapoi.
Last Surviving ‘Gone With The Wind’ Star Passes At 104

Județul Teleorman este pregătit să scape de blestem. Nu mai poate Adrian Gâdea, care a lucrat toată viața la stat, să conducă județul. Acum spune că a fost un blestem că au avut guvernare. Blestemul se va încheia pe 27”, a spus Eugen Pîrvulescu, la Realitatea PLUS.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentPNL are soluții pentru rezolvarea problemei încălzirii, la Severin! Investiții masive în Mehedinți
Articolul următorComitetului Național pentru Situații de Urgență, decizie de ultimă oră privind cursurile elevilor de alegerile locale