Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan s-a arătat mirat de prezența liderului USR, Dan Barna, la întâlnirea cu Marcel Ciolacu, Victor Ponta și Raed Arafat.

“Marcel Ciolacu are o presiune a baronilor pentru a face opoziție.

Toate aceste recomandări nu le-a făcut Klaus Iohannis, ci de la domnul Arafat, domnul Rafila, domnul Cercel, domnul Musta, domnul Tătaru. Oamenii nu sunt de rea credință. Trebuie să găsim soluții pentru HORECA.

Nu înțeleg jocul domnului Ciolacu, a domnului Ponta. Mi se pare inadecvată și ciudată prezența domnului Barna alături de domnul Ciolacu. M-a deranjat. Domnul Barna e cantitate neglijabilă, nu mai poate impune nimic, noi ne batem cu PSD, nu cu el.

Există riscuri foarte mari, iar relaxarea poate duce la infectare. Infrastructura spitalicească lasă de dorit”, a spus Rareș Bogdan, la B1 TV.

Articolul precedentCîțu, mutare fără precedent în lupta cu evaziunea: ”Casele de marcat, conectate la serverele ANAF începând de astăzi”
Articolul următorMinistrul Muncii despre anumiți bugetari: „Salariile sunt foarte bune la stat. Unii stau pe Facebook în loc să muncească”