Un eveniment PNL impresionant a avut loc în fața Ateneului, în Capitală. Candidatul la Primăria București, Sebastian Burduja, alături de colegii săi s-au mobilizat și au vorbit în fața alegătorilor. Mai mult, europarlamentarul liberal Rareș Bogdan i-a mulțumit lui Burduja pentru campania dusă în Capitală până în acest moment. Acesta a precizat și că Nicolae Ciucă va fi candidatul pentru Cotroceni. În ceastă seara, la ora 21, liderul PNL va fi față în față cu Anca Alexandrescu, în studioul Realitatea Plus și va răspunde întrebărilor cetățenilor. 

“Iti multumim pentru cea mai puternica campanie dusa in Bucuresti vreodata de un liberal. Sebastian Burduja si voi, voi toti. Sebastian a venit cu un plan, Sebastian a venit cu un proiect, Sebastian a venit cu o proiectie de dezvoltare pentru cel mai important oras al Romaniei. Voturile sunt ale noastre si nu pot fi furate”, a declarat Rares Bogdan. 

Europarlamentarul liberal, Rareș Bogdan, spune încrezător că are încredere în votul bucureștenilor din data de 9 iunie. Mai multe, aceste alegeri sunt o trambulină pentru candidatul liberalilor la Cotroceni, nimeni altul decât Nicolae Ciucă, a subliniat acesta.

“Principalul sondaj va fi votul romanilor de duminica. Am incredere ca romanii vor stii sa discearna intre un proiect serios, intre realizari palpabile, care au schimbat viata romanilor, si vorbe goale”, a mai spus prim-vicepresedintele liberal. 

Reporter: Cand isi anunta dl. Ciuca candidatura?

Rares Bogdan: Cand o vrea Dumenezeu. Cred ca vom reusi sa venim cu scor bun, care sa insemne o adevarata trambulina pentru domania sa in perspectiva prezindentialelor. Va fi candidatul PNL. Cred ca e cea mai potrivia persoana, e presedintele partidului, a muncit enorm in aceasta campanie.

Între timp, liderul PNL, Nicolae Ciucă, a participat la inaugurarea extinderii terminalului “plecări” de la Aeroportul Avram Iancu.

“Este o dovadă că atunci când avem un scop politic să asigurăm stabilitatea în ţară, să putem să dăm siguranţa derulării şi implementării proiectelor pentru cetăţeni, nu contează culoarea politică. Este important să facem ce avem de făcut pentru oameni”, a declarat președintele PNL Nicolae Ciucă. 

 
 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentSebastian Burduja din mijlocul revoluției turcoaz: ”Suntem de departe echipa care a stat cel mai mult în stradă printre bucureșteni”
Articolul următorPNL garantează: fără taxe noi, fără impozit progresiv, protecție pentru Pilonul II de pensii