Florin Călinescu a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea PLUS despre felul în care arată scena politică din România în anul în care vom avea 4 runde de alegeri.

Florin Călinescu devoalează alianțele politice! Jurnalistul a declarat, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că după ce președintele Klaus Iohannis pleacă de la Cotroceni, PNL și PSD vor realiza o coaliție pentru a-și menține puterea. 

“Ei sunt împreună, vor realiza coaliția după alegeri, dar trebuie să joace și separat. Ciuca și Ciolacu sunt obligați de tatăl Iohannis să se înțeleagă. Ei se vor înțelege după ce Iohannis nu o să mai fie la Cotroceni, pentru că nu au altă șansă. În caz că aur sau Șoșo fac 80%, atunci trebuie să fie o opoziție unită. La București ei joacă pentru primari, consilieri, dar le explică tot timpul că nu avem încotro. Vreți să vină Simion să vă dea toate neamurile afară și să și le pună pe ale lui?”

Sursa: Newsinn

Articolul precedentVladimir Putin, interviu exploziv cu controversatul jurnalist Tucker Carlson
Articolul următorUSR, partidul care s-a cățărat pe nemulțumirile românilor. Tunurile de miliarde de euro ale reziștilor: gafe pe bandă rulantă