,,Marcel Ciolacu rămâne constant la ceea ce am spus în urmă cu câteva săptămâni. Atunci, eram în mijlcul pandemiei și Marcel Ciolacu, Victor Ponta și Tăriceanu voiau să nu mai prelungească situația de urgență și puneau condiții. I-am numit atunci criminali și îi numesc și azi criminali, nu putem să ne jucăm cu așa ceva. () Decizia trebuie luată de către experți, nu ne putem juca cu viețile românilor, așa cum face Ciolacu și gașca lui.

Țin minte că la starea de alertă au venit invers, că de ce nu ținem închis, au fost acele 3 zile cu o situație dificilă, când interpretarea a fost diferită. 

Sunt în campanie electorală, nu i-a interesat niciodată bunăstarea românilor sau cum să ajute ca România să treacă cât mai bine această perioadă, au dorit doar să-și facă campanie în perioada în care toți românii eram concentrați să reușim să ieșim cât mai bine din criză, ei erau preocupați doar să-și facă campanie. Am și spus și o repet, joacă POKER cu viața românilor iar acești oameni vor fi sancționați dur la viitoarle alegeri,” a afirmat ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Articolul precedent„Legile puterii”. Florin Cîțu: PENSIILE vor CREȘTE în acest an. După șase luni vom ști cu cât se vor majora
Articolul următorNelu Tătaru: La sfârșitul lui iulie-începutul lui august am putea reveni la o viață cvasi-normală