Președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, a participat, alături de Președintele României, Klaus Iohannis, la întrevederea cu Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, de la Palatul Cotroceni.
 
Vizita oficialului american reflectă angajamentul ferm al Statelor Unite de a susține securitatea României și a aliaților NATO de pe Flancul Estic în contextul războiului din Ucraina.
 
În acest context, președintele PNL, Florin Cîțu, susține majorarea bugetului alocat pentru apărare, de la 2% la 2,5% din PIB. De asemenea, președintele Cîțu solicită sancțiuni mai dure împotriva Rusiei, după situația foarte gravă creată în Ucraina.
 
Partidul Național Liberal este principalul partid care a susținut valorile euro-atlantice, un partid cu o atitudine pro-NATO și pro-UE, iar acum, românii văd cât de utilă este apartenența la aceste structuri.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPreședintele Iohannis alături de vicepreședintele SUA: ”NATO va acționa fără ezitare pentru apărarea României. Nu vom ceda niciun milimetru”
Articolul următorPreședintele Iohannis a discutat cu Volodimir Zelenski: ”L-am asigurat de întregul suport al României pentru Ucraina”