Declarații explozive au fost făcute la finalul ședinței de Coaliție! Deputat PNL și coordonatorul campaniei pentru alegerile locale, Florin Roman, a declarat că dacă partidul liberal va câștiga localele în țară, pe data de 10 iunie va fi anunțată candidatura președintelui PNL, Nicolae Ciucă pentru alegerile prezidențiale. Deputatul exclude, în acest scenariu, orice discuție cu PSD pentru liste comune. 

„Dacă vom câștiga la locale, pe 10 vom anunța candidatul pentru PNL la prezidențiale. Dacă vom câștiga localele, vă spun de pe acum că președinte la fi domnul Ciucă”, a spus Florin Roman – deputat PNL și coordonatorul campaniei pentru alegerile locale.

Întrebat dacă, în cazul în care PNL va câștiga exclude orice discuție cu PSD pe liste comune la parlaentare sau prezidențiale, Roman a spus: „Corect. Următorul pas e să anunțăm candidatul dl Ciucă pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc la termen”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentVal de reacții pe Facebook, după îndemnul liderului PNL sector 3 Andrei Baciu. Ce mesaje îi transmit românii lui Florin Piersic?
Articolul următorTU DECIZI. Dosar de candidat: Alexandru Cordoș a scăpat miraculos de închisoare după trei urmăriri penale sondate cu condamnări