Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a dat asigurări, la Realitatea PLUS, că guvernanții lucrează până la epuizare să rezolve problemele care apar în criza coronavirus, dar nu se pot rezolva toate pe moment.

”Grupul parlamentaru al PNL a transmis prim-ministrului, ministrului de Finanțe, colegilor miniștri, propunerile pe care le-am centralizat, din punct de vedere juridic și economic, dar și soluțiile pe care noi le propunem guvernului spre adoptare. E momentul să ascultăm specialiștii ca noi, politicienii, dacă nu putem ajuta, măcar să nu încurcăm.

Întrebat dacă sunt soluții pentru bolnavii care nu mai au insulină, deputatul a spus că și el primește sute de mesaje.

”Și eu primesc sute de mesaje zilnic. Sunt două paliere, cel al bolnavilor care fac dializă se rezolvă prin ordin de ministru. Colegii mei lucrează până la epuizare, am colegi care dorm o oră-două. Nimeni nu e indiferent. Nivelul problemelor este atât de varit și atât de numeros și presiune e atât de mare încât nu reușim să le rezolvăm pe toate pocnind din degete, însă vreau să vă asigur că toți colegii lucrează până la epuizare”, a declarat deputatul Florin Roman, la Realitatea PLUS.

Articolul precedentKlaus Iohannis: Urmează săptămâni critice. Nu vă expuneți inutil!
Articolul următorKlaus Iohannis, ședință de urgență cu Ludovic Orban, Marcel Vela, Victor Costache și directorii de spitale