Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei pentru alegerile locale, afirmă că primul său mesaj către liberali este că vor candida separat, cu excepţia Bucureştiului şi a municipiilor reşedinţă de judeţ unde sunt primari USR în funcţie. ”Deci ne batem cu toţi inclusiv cu PSD! Sau mai ales cu PSD spun eu, la alegerile locale!”, susţine el.

Florin Roman a amintit că a fost desemnat, marţi, de Biroul Politic Naţional al PNL să coordoneze la nivel naţional alegerile locale, alături de alţi doi liberali cu origini din Alba: Rareş Bogdan coordonează alegerile europarlamentare, iar Dan Motreanu, coordonează alegerile prezidenţiale.

”Primul mesaj către liberali este că mergem peste tot separat cu excepţia Bucureştiului şi a municipiilor reşedinţă de judeţ unde sunt primari USR în funcţie. Deci ne batem cu toţi inclusiv cu PSD! Sau mai ales cu PSD spun eu, la alegerile locale!”, a afimat el.

Roman le-a cerut liberalilor să se mobilizeze pentru câştigarea alegerilor.

”Au mai luat primari liberali şi pe vremea lui Ponta şi tot am câştigat alegerile prezidenţiale! Aşadar curaj, mobilizare, candidaţi valoroşi şi victoria va fi a noastră! Mulţumesc colegilor liberali din ţară pentru încredere!  Cu bunul Dumnezeu înainte şi cu PNL pentru o Românie europeană puternică!”, a conchis el.

 

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a anunţat că Biroul Politic Naţional al partidului a decis, în şedinţa de marţi, ca cei care coordonează echipele de campanie ale formaţiunii la alegerile europarlamentare, locale şi prezidenţiale să fie Rareş Bogdan pentru europarlamentare, Florin Roman pentru locale şi Dan Motreanu pentru cele prezidenţiale.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentNicolae Ciucă se pregătește să candideze la prezidențiale, anunță Ionuț Stroe. Ce se va întâmpla cu coaliția PSD-PNL
Articolul următorVal de neregului descoperite la Primăria lui Piedone. Anchetă în urma raportului Curții de Conturi