Sfârșitul lui Putin este anunțat chiar de unul dintre oamenii care i-au fost apropiați. Fostul premier al Rusiei, la începutul anilor 2000, spunea că Ucraina va câștiga acest război, iar era lui Putin se va prăbuși. 

Mihail Kasianov a devenit unul dintre cei mai vocali opozanți ai liderului de la Kremlin și spune că dacă războiul va fi unul pe termen lung, Putin îl va pierde și va fi înlăturat de la putere. 

“Acum nu mai există nicio mișcare democratică în Rusia ca putere, dar după cum am zis, cetățenii își pun întrebări, iar propaganda rusă nu le oferă răspunsurile. Astfel, conștientizează și se împotrivesc, însă nu îndeajuns”, a spus Mihail Kasianov.

 

“În viitor, dacă tot vom mai fi în acest război, Ucraina va câștiga, iar Putin va fi învins și așa se va sfârși era lui Putin”, a mai spus Mihail Kasianov.

“Obiectivul major al lui Putin este recunoașterea occidentului pentru Crimeea ca teritoriu rusesc. Este obiectivul principal, restul acuzațiilor, cum ar fi amenințarea NATO, sunt doar justificări artificiale. Putin vrea să fie recunoscut și respectat de Occident ca fiind un mare lider al lumii și așa mai departe”, a mai spus acesta.

 

“Solidaritatea transatlantică l-a șocat pe Putin și toate sancțiunile, tot pachetul de restricții impuse, l-au șocat și nu se aștepta la o așa reacție. Din acest motiv, Putin este neliniștit, de asta este foarte furios pe cei din jur”, a mai spus Kasianov.

Articolul precedentCiucă: Parlamentul a majorat alocația de hrană pentru copiii din sistemul de protecție specială
Articolul următorNicolae Ciucă: „România nu a trimis mercenari în Ucraina și nici nu antrenează soldați ucraineni”