Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, susține că în 2020 s-au dat în trafic peste 90 de kilometri de autostradă. De asemenea, s-a înregistrat un maxim istoric al contractării de fonduri de către Compania de Drumuri.

”Astăzi vom da în trafic tronsonul Predeal-Cristian, cu 7,3 kilometri cu profil de autostradă. Cred că dăm un semnal foarte important pentru faptul că

Guvernarea liberală încheie anul 2020 cu aproximativ 90 de kilometri de autostradă dați în trafic, într-un an foarte greu, într-un an în care pandemia a afectat toate domeniile. Sigur, cu toții știm că

Am reușit să finalizăm în acest an un număr egal de kilometri cu cei finalizați în cei trei ani de guvernare socialistă, adică 96 de kilometri.

Anul 2020 a însemnat pentru Compania de Drumuri a însemnat din punct de vedere al contractării fondurilor un maxim istoric de aproape 80 de miliarde.”, a spus Lucian Bode.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDănuț Pop, președintele PER: ”Susțin revenirea lui Ludovic Orban ca premier în detrimentul lui Cîțu sau Cioloș”
Articolul următorCîțu anunță că guvernul dă bani pentru medicamentele necesare bolnavilor de coronavirus