Diseară la Jocuri de Putere:
 
Întrebări fără răspuns pentru PSD. Cum se vor privi domnii Rafila și Cercel in oglinda eticii medicale și a moralității omului civilizat, fiind colegi de lista cu Buzatu, Stativa, Solomon și alți pesedisti care au predicat furibund inexistenta pericolului virusului chinezesc, contribuind prin aceasta la creșterea spectaculoasa a numărului de noi infectări și decese? Și ca și cum nu ar fi fost suficient acest joc cinic de imagine, Presedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat azi ca fosta judecatoare Simona Maya Teodoroiu va candida pe listele PSD pentru Senatul Romaniei. De numele acestei judecatoare se leaga anularea sentintelor date de completurile de cinci judecatori, in urma cărora foarte mulți corupti au fost apoi eliberati din inchisoare.
 
Pe loc eligibil a fost propulsata și Laura Vicol, avocata lui UDREA ,a fugarului securist Daniel Dragomir și al Alinei Bica, buna prietena cu Elena Basescu și una dintre vocile stridente ale grupării Dragnea. Schema prin care PSD încearcă sa-si schimbe machiajul dar nu și macazul conține numele unui alt așa zis mare specialist: Leonard Azamfirei, rectorul Universitatii de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie din Targu-Mures, propus primul loc pe lista pentru Senat a PSD Mures. Toate bune și frumoase numai ca Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara a solicitat anul trecut indepartarea din componenta si structurile Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a lui Azamfirei fiind acuzat de plagiat.
 
Așadar avem in fata o alta Mărie cu aceeași pălărie, iar PSD recurge fix la aceeași strategie din 2016, ne flutura câteva reforme interne, aduce figuri noi dar cu metehne vechi și spera ca memoria scurta a poporului roman sa-i mențină la putere. Combatanții noștri din aceara seara vor fi Mario De Mezzo, Sorin Manea și Stelian Negrea.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedent100% TU DECIZI! Adrian Solomon, deputatul “cu de toate” se declară comunist. Recidivist la scandaluri publice
Articolul următorCreșele și afterschool-urile nu sunt vizate de restricții