Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care prevede suplimentarea cu 324 a numărului maxim de posturi pentru aparatul central al Autorităţii Vamale Române, în contextul războiului din Ucraina, anunță Administrația Prezidențială.

Astfel, potrivit sursei citate, Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 103/2022 privind unele măsuri pentru creşterea capacităţii de control la frontieră a Autorităţii Vamale Române, care prevede suplimentarea numărului maxim de posturi pentru aparatul central al Autorităţii Vamale Române cu 324 până la încetarea crizei actuale existente la graniţa României, generată de conflictul militar care se desfăşoară pe teritoriul Ucrainei, dar nu mai mult de 3 ani.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.103/2022, care prevede suplimentarea numărului maxim de posturi pentru aparatul central al Autorităţii Vamale Române cu 324 până la încetarea crizei actuale existente la graniţa României, generată de conflictul militar care se desfăşoară pe teritoriul Ucrainei, dar nu mai mult de 3 ani.

Proiectul a fost adoptat pe 12 decembrie de plenul Camerei Deputaţilor.

 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentMinistrul Energiei: “Vine gerul, dar suntem pregătiți” – Care e nivelul gazului în depozitele din România
Articolul următorCalendarul alegerilor din 2024. Președintele, primarii și parlamentarii termină mandatul în același an