Klaus Iohannis a declarat marți, 22 septembrie, la Timișoara, că, în toată această perioadă, au fost luate măsuri pentru salvarea economiei mai ales că virusul a influențat relațiile sociale și de muncă.

”S-au luat măsuri eficiente de stimulare angajaților și angajatorilor. Au fost salvate locuri de muncă și companii, au fost salvate familii și afaceri. Sunt rezultate concrete”, a declarat Klaus Iohannis, la Timișoara.

Președintele a mai amintit că, în prezent, epidemia de coronavirus a influențat relațiile sociale și de muncă, dar și de importanța obținerii unor sume importante prin proiecte pentru atragerea de fonduri europene.

Klaus Iohannis a vizitat fabrica de anvelope din oraș, care împinește 20 de ani de la deschiderea diviziei de la Timișoara

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentSe va finaliza extinderea rețelei de gaz în Drobeta Turnu Severin. Vor fi ecologizate 96 de hectare de teren
Articolul următorDan: ”Sunt invitat împreună cu primarul în funcţie la o dezbatere despre Bucureşti, are ocazia să venim să discutăm despre mafia imobiliară”