Președintele Klaus Iohannis, primul mesaj de felicitare pe Recep Tayyip Erdogan după realegerea sa ca președinte al Turciei, în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Preşedintele Klaus Iohannis îl felicită luni pe preşedintele Recep Tayyip Erdogan, pentru realegerea în funcţie şi spune că aşteaptă cu nerăbdare să continuăm cooperarea strânsă, bazată pe Parteneriatul Strategic dintre ţările noastre.

”Felicitări, domnule Preşedinte Erdoğan, pentru realegerea în funcţie! Aştept cu nerăbdare să continuăm cooperarea strânsă, bazată pe Parteneriatul Strategic dintre ţările noastre”, a scris preşedintele Klaus Iohannis pe Twitter. 

Preşedintele turc în exerciţiu Recep Tayyip Erdogan a fost reales în funcţie, în turul doi al alegerilor prezidenţiale. 

Acesta căștigă al treilea mandat de cinci ani la conducerea Turciei, cu peste 52% din voturi, iar contracandidatul său Kemal Kilicdaroglu, aproape 48%, potrivit rezultatelor parțiale, transmite Anadolu.

“Nu doar noi suntem câştigătorii. Turcia este câştigătoarea. Naţiunea noastră cu toate segmentele sale este câştigătoarea. Democraţia noastră este câştigătoarea. Nimeni nu a pierdut. Au câştigat 85 de milioane de oameni. Acum este timpul să ne unim pentru obiectivele noastre naţionale şi pentru visurile naţionale, lăsând deoparte toate dezbaterile şi conflictele privind perioada electorală”, a spus Erdogan, în primul mesaj de la primele rezultate parțiale.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRareș Bogdan susține majorarea salariilor profesorilor cu 25%: „Câciu să stea cu picioarele în apă rece și să dea banii!”
Articolul următorProtest uriaș la ușa lui Grindeanu – Ceferiștii cer salarii mai mari cu 25% și bani pentru infrastructură