Informații exclusive, obținute pe surse de Realitatea PLUS. Klaus Iohannis nu exclude revenirea într-un partid, dacă nu va ocupa o funcție la nivel european.

Într-o discuție cu jurnaliștii, la Strasbourg, președintele Klaus Iohannis a făcut declarații surprinzătoare, evidențiind o posibilă schimbare în peisajul politic românesc. În cadrul întâlnirii, el a afirmat pentru prima dată că există șanse pentru ca o președintă să preia conducerea țării, o femeie care manifestă un interes deosebit pentru direcția europeană.

Președintele Iohannis a subliniat că este esențial ca liderul țării să aibă o viziune orientată către valorile europene și cooperarea internațională.

Într-un moment de sinceritate, Iohannis a recunoscut că nu exclude posibilitatea de a se întoarce într-un partid politic în România. Aceasta este o schimbare semnificativă de abordare, comparativ cu declarațiile anterioare ale președintelui care a evitat să intre în detalii despre viitorul politic.

De asemenea, președintele a abordat diverse aspecte ale politicii interne și externe, subliniind importanța consolidării relațiilor cu Uniunea Europeană și partenerii internaționali. Declarându-se deschis la o abordare mai activă în susținerea valorilor europene, Iohannis a subliniat necesitatea unei viziuni coerente și orientate spre viitor pentru România.

 
 
 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLigia Deca, nemulțumită de simularea la Evaluarea Națională: „Trebuie să avem subiecte care departajează”
Articolul următorMarcel Boloș: „Digitalizarea fiscală se întâmplă. E un drum cu multe obstacole”