Deputatul PNL, Florin Roman, susține că liberalii nu au mărit taxe, asta fiind doar în mintea celor de la PSD. Roman îl atacă pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, și arată că acesta ar fi fost obișnuit cu ”taxa de bișnită” de la blugii de la Buzău.

”Cine-a stat cinci ani la ruși, nu poate gândi ca Bush! Este cazul socialiștilor din PSD, care după 50 de ani de comunism nu pot înțelege ca investițiile sunt cheia succesului economic!

Au rămas fără replica când Cîțu a anunțat cel mai ambițios buget bazat pe investiții din ultimii 31 de ani!

Au mințit ca am introdus taxe noi, fără sa precizeze care. Nu va luați după Marcel Ciolacu, el era obișnuit cu taxa de bișniță, dar ii spunea comision! De la blugii de la Buzău…

Au mințit ca nu sunt bani la sănătate. Aici nu-i condamn. Nu pricep. Ei au comparat mere cu pere și chiar au crezut ca au dreptate, pana le-a explicat Cîțu ca la agiamii, ca nu e vorba de șpaga lui Pintea sau Bănicioiu!

Au mințit când au vorbit de banii pentru biserici. Marcele, banii se dau doar după ce sunt depuse cererile. In baza unor proiecte. Pe bune, nu pe comision, Marcele cum lucrați voi! Îți explică Firea, dacă nu pricepi…

De fapt, PSD încearcă amânarea adoptării bugetului! De ce? Pentru romani? Nu…

Pentru ca s-a terminat cu hoția!”, scrie Florin Roman.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 162. Ion Iliescu, șoc la 90 de ani – lovit unde-l doare mai tare!
Articolul următorEduard Novak vrea să fie primul ministru care participă la Jocurile Olimpice