Președintele PNL București, Violeta Alexandru, a reacționat dur după ce Nicușor Dan a fost șicanat de șoferii camioanelor firmei de salubritate din Sectorul 5 în timpul unei conferințe. „A venit rândul primarului PSD din Sectorul 5 să execute dorințele stăpânei”, a spus ea, anunță MEDIAFAX.

„Este cât se poate de limpede că în spatele atacurilor suburbane ale PSD se află Gabriela Firea, cea care păpușează marionetele roșii: în urmă cu două săptămâni, la o conferință de presă similară a lui Nicușor Dan, candidatul Opoziției la Primăria Capitalei, bufonul de serviciu a fost viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu. Astăzi a venit rândul primarului PSD din Sectorul 5, Daniel Florea, să execute dorințele stăpânei. Urmează hăitașii PSD: Gabriel Mutu, Daniel Tudorache, Robert Negoiță să se dea în spectacol; nu avem nicio îndoială că vor fi și ei asmuțiți de Firea împotriva candidatului Opoziției la Primăria Capitalei, Nicușor Dan. Tot PSD București este în panică. Se apropie scadența”, a declarat președintele PNL București, Violeta Alexandru.

Ea a apreciat că „pe zi ce trece, Gabriela Firea simte cum îi fuge pământul de sub picioare”.

„Administrația PSD din București se comportă ca și cum domeniul public este proprietatea partidului. Imaginea de azi de la conferința de presă a opoziției la PSD în Capitală, cu mașinile de gunoi parcate de Daniel Florea în mocirla Sectorului 5, acolo unde se învârtea și o poliție locală obedientă politicienilor, reprezintă exact imaginea administrației PSD din ultimii 4 ani din București. Spasmele și PR-ul Gabrielei Firea nu pot acoperi o guvernare locală plină de batjocură, violență și clientelism politic. Atitudinea grobiană manifestată de aghiotanții Gabrielei Firea arată exact cum a fost condusă Capitala în ultimii patru ani, prin abuz, cu aroganță și chiar mârlănie, prin jaf asupra banilor publici colectați de la bucureștenii cinstiți și, mai nou, cu disperare. Conferința de presă a opoziției pe care au încercat să o bruieze din nou, astăzi, ne-a arătat fața PSD – un partid comunist intolerant la puncte de vedere diferite, dispus să pună pumnul în gură oamenilor liberi și competenți, dacă ar putea. Un partid care crede că prin forță se face dreptate, un partid care a chemat minerii și a bătut manifestanții pașnici pe 10 august, doar pentru că au avut alt punct de vedere. Acesta este Partidul Social Democrat! A venit momentul unei conduceri moderne, europene, în București fără aghiotanți și politruci”, a mai afirmat Alexandru.

Nicușor Dan a fost din nou șicanat în timpul unei conferințe de presă. Joi, în timp ce candidatul susținut de PNL și USR a început să vorbească, șoferii camioanelor firmei de salubritate din Sectorul 5, inscripționate cu inițialele primarului Daniel Florea, au început să claxoneze.

 
Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 5. Imunizare politică pe model american
Articolul următorVicepremierul Raluca Turcan anunță noi măsuri sociale: Niciun copil nu poate fi lăsat în urmă!