Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a afirmat, miercuri, că liberalii nu pot lăsa Capitala “pe mâna nepricepuţilor, a circarilor politici, a celor care timp de patru ani mai mult s-au victimizat decât au construit”, menţionând că Bucureştiul are nevoie de “o terapie de şoc aplicată cu viziune şi cu multă îndrăzneală”.

“Capitala României nu mai are timp pentru alte bâlbe politice şi administrative. Capitala are de recuperat o serie de decalaje în multe privinţe şi bucureştenii nu mai pot aştepta, răbdarea lor a ajuns la final. Ne-am asumat candidaturi puternice pentru toate sectoarele şi pentru Primăria Municipiului Bucureşti. Cu toţii ne dorim să trăim într-un oraş cu adevărat european, iar voi aveţi datoria să le explicaţi cetăţenilor Capitalei că noi avem cei mai buni candidaţi pentru a conduce administraţia Bucureştiului. Explicaţi-le că soluţia nu vine de la partide de conjunctură, cu lideri providenţiali sau de la partidele populiste care se pricep să facă doar gălăgie, dar habar nu au cum să administreze cel mai mare oraş din România”, a spus Lucian Bode, la Comitetul de Coordonare al PNL Bucureşti.

Ciucă îndeamnă liberalii la acțiune: ”Să vorbim puțin și să facem mult. Cîrstoiu va veni cu fişa de tratament pentru Bucureşti”

Bode a menţionat că Bucureştiul trebuie să fie pe primul loc în privinţa calităţii vieţii.

“Nu putem lăsa Capitala pe mâna nepricepuţilor sau a circarilor politici, nici pe mâna celor care timp de patru ani mai mult s-au victimizat decât au construit, care au ieşit în evidenţă cu scandaluri şi pasatul responsabilităţii pentru neputinţa lor. (…) Este normal ca Bucureştiul să fie primul ca PIB pe cap de locuitor, dar mă întreb: n-ar trebui să fie primul şi în ceea ce priveşte calitatea vieţii, unde se află Capitala în această privinţă jos, mult prea jos pentru a fi un oraş atractiv? Pe termen lung, provocarea echipei de primari şi consilieri va fi să facem din Capitala ţării un loc în care să-ţi doreşti să trăieşti sănătos şi fără stres generaţie după generaţie, nu să te gândeşti mereu cum să evadezi din Bucureşti”, a adăugat secretarul general al PNL.

Potrivit lui Bode, “Capitala are nevoie de un restart pentru dezvoltare, de o terapie de şoc aplicată cu viziune şi cu multă îndrăzneală”.

“Formula actuală a administraţiei Municipiului Bucureşti a eşuat lamentabil, iar pacientul, domnule doctor (Cătălin Cîrstoiu – n.r.), este de mult letargic. Este nevoie de o schimbare de strategie, de oameni cu un suflet nou, cu viziuni curajoase, care să valorifice potenţialul Bucureştiului. Creşterea din ultimii ani a Capitalei s-a făcut din inerţie, pe spinarea bucureştenilor şi a investiţiilor lor. (…) Candidaţii Alianţei vin cu acest suflu nou. Sunt oameni potriviţi şi au expertiza necesară pentru a aduce Bucureştiul într-o nouă etapă a dezvoltării. Cei care s-au pierdut pe la Primăria Generală în ultimii ani s-au ascuns în birou şi au dat vina pe greaua moştenire. Rezultatul: un Bucureşti prost administrat. Degradarea calităţii vieţii este evidentă. O administraţie care nu poate asigura nevoile de bază ale cetăţenilor săi – căldură şi apă caldă, în Bucureştiul anului 2024, curăţenie, clădiri sigure sau servicii publice de calitate – este o administraţie care a eşuat şi trebuie să plece acasă”, consideră Bode. 

Citește și Rareş Bogdan, șeful de campanie al PNL la europarlamentare, mesaj către liberali: Vorbiţi în întâlniri, în emisiuni radio și TV despre realizările partidului

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentGabriela Firea anunță semnarea protocolului de colaborare cu PNL pentru alianța electorală în Capitală: Este primul pas
Articolul următorRareş Bogdan, șeful de campanie al PNL la europarlamentare, mesaj către liberali: Vorbiţi în întâlniri, în emisiuni radio și TV despre realizările partidului