Ludovic Orban a declarat luni că primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care este un susținător al lui Florin Cîțu, nu ar trebui să dea lecţii de management politic, în contextul în care atunci când a fost preşedinte de partid şi premier, formaţiunea sa a scăzut foarte mult în opţiunile electoratului. La rândul lui, Emil Boc i-a dat replica cerându-i lui Ludovic Orban să nu mai distrugă PNL din interior.

Într-o emisiune televizată, Ludovic Orban l-a acuzat pe Florin Cîțu că transformă PNL în Partidul Comunist pentru că oamenii care îl susțin pe el au fost dați afară din funcții, iar el a primit amenințări că va pierde șefia Camerei Deputaților.  Ludovic Orban a lansat un atac și la adresa primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, un susținător declarat al lui Florin Cîțu.

„M-aş feri, în locul domnului Boc, să dau lecţii politice despre managementul partidului şi să fac aprecieri legate de scorul politic, pentru că Emil Boc a fost preşedintele PDL şi premier, care a luat partidul după alegerile prezidenţiale, era în jur de vreo 40-41%, alegerile prezidenţiale din 2009, şi din câte îmi aduc aminte, în 2012, scorul PDL într-o alianţă, ARD, a fost în jur de 18% ca reprezentare parlamentară, aşa că în materie de învăţăminte şi de învăţăminte de leadership politic caut întotdeauna să învăţ de la cei care, în exercitarea mandatului de preşedinte, chiar au avut rezultate”, a afirmat Ludovic Orban la un post TV.

Liderul PNL a adăugat că a preluat partidul de la un dezastru electoral, la alegerile din 2016, pentru ca la alegerile din 2020 să câştige alegerile parlamentare şi să devină principalul partid de guvernare.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPremierul Florin Cîțu: ”România nu recunoaște anexarea ilegală a peninsulei de către Rusia”
Articolul următorEmil Boc, replică tăioasă pentru Orban: „Nu-mi amintesc ca domnul Orban să fi câștigat o competiție directă încât să primesc lecții de la domnia sa”