Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că va candida pentru un nou mandat, la alegerile interne din acest an, ”cu o carte de vizită care este un argument puternic în faţa colegilor de partid”. Anunțul a fost făcut la o conferință de presă susținută la Zalău.

Candidez cu o carte de vizită care este cunoscută de toţi colegii mei şi care este practic un argument puternic pentru a putea să mă prezint în faţa colegilor mei cu un proiect pe următorii patru ani de zile, care să permită PNL să realizeze pentru România tot ceea ce a promis”.

Conform Agerpres, Congresul PNL va fi precedat de alegeri în toate organizaţiile.

Ludovic Orban: “Congresul înseamnă alegeri în tot partidul, la toate nivelele. Peste tot vom avea conduceri legitimate prin vot în urma conferinţelor la nivel local, judeţean şi ulterior în urma congresului.”

Ludovic Orban s-a aflat sâmbătă în judeţul Sălaj, fiind însoţit de preşedintele PNL Sălaj, Lucian Bode, şi de ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Cei trei au vizitat, însoţiţi de preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, şantierul Autostrăzii Transilvania şi Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPremierul Cîțu a anunțat când renunțăm la mască la serviciu: “Vom modifica actele normative necesare”
Articolul următorPremierul Cîțu: „Românii au înţeles că singura soluţie de ieşire din pandemie o reprezintă vaccinarea”