Șefa tinerilor liberali, Mara Mareș susține că cercetările sociologice spun limpede: președintele PNL, Nicolae Ciucă, și candidatul PSD vor intra în turul II al alegerilor prezidențiale, precizând că sondajul CURS – care nu este un sondaj comandat de PNL, asa cum spun unii – arată clar acest lucru.

„Sunt multe fumigene în spațiul public, mă refer la așa zis “independenți” care stau bine în sondaje. Adevărul este că dacă ne uităm la istoria alegerilor prezidențiale, niciun independent nu a luat mai mult de 10%.

Și orice sociolog v-ar spune că președintele PNL, Nicolae Ciucă, are prima șansă în turul II al alegerilor prezidențiale, nu doar pentru că este un candidat performant, cu o carieră impresionantă în spate, dar și pentru că electoratul de dreapta, anti-PSD este mai numeros și mai motivat să se mobilizeze decât cel pro-PSD.

Ne așteaptă 3 duminici electorale de foc: 24 noiembrie și 8 decembrie – alegerile prezidențiale și 1 decembrie – alegerile parlamentare! PNL va performa la toate, sunt sigură!”, a scris pe Facebook, Mara Mareș.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentEliot Sorel, în dialog cu Ana Maria Păcuraru-interviul care promite să schimbe cursul politicii internaționale: Biden are ocazia să facă un ultim gest de mare om politic, spunând că el se retrage – VIDEO
Articolul următorPurtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, despre continuarea guvernării cu PSD după alegeri: „În mod normal, ce e funcţional şi are rezultate, continuă”