Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a anunțat că primul Campionat European de ciclism organizat în România are loc la Cheile Grădiștei între 8 și 12 mai 2024.

”Peste 400 de cicliști din 33 de țări participă la această competiție!

Am participat la deschiderea oficială a competiției, unde i-am felicitat pe organizatori, Federația Română de Ciclism și Uniunea Ciclistă Europeană, și le-am urat succes tuturor participanților! Această competiție nu ar fi fost posibilă fără implicarea și susținerea a doi oameni dedicați sportului și competițiilor sportive: președintele Federației Române de Ciclism, Cătălin Sprînceană, și Ovidiu Gârbacea, gazda evenimentului!

Acest campionat pune România pe harta internațională a competițiilor de mountain bike și inspiră noi generații de sportivi să viseze și să lupte pentru performanță.

Județul Brașov devine tot mai des gazda unor competiții sportive internaționale! După Campionatul Mondial de sărituri cu schiurile de la Râșnov, iată că un alt eveniment sportiv internațional are loc în județul nostru! Consiliul Județean Brașov susține și acest eveniment.

Mă bucur că, în urmă cu 7 ani, am creat la nivelul Consiliului Județean Brașov ghiduri de finanțare atât pe partea culturală, cât și sportivă, care oferă posibilitatea celor interesați să organizeze acest tip de activități și să aducă la Brașov evenimente culturale și sportive de top! Continuăm!”, a comunicat liberalul Adrian Veștea.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSesizarea Înaltei Curți privind comasarea alegerilor locale cu europarlamentarele, pe masa CCR
Articolul următorConsultantul politic Dorin Iacob: „Nicușor Dan, pierdut în traficul promisiunilor”