Președintele Comisiei Economice a Senatului, senatorul Daniel Zamfir (afiliat PSD), și-a anunțat marți colegii parlamentari, după ce ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, nu a participat la o audiere online, că îi va face demnitarului plângere penală pentru abuz în serviciu.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a reacționat pe pagina sa de socializare, numindu-l pe Florin Zamfir „hamsterul lui Dragnea”.

„Marcel Ciolacu, acum că ai moștenit hamsterul lui Dragnea nu-l lasă nemâncat. Începe să facă urât. Ca un președinte de partid responsabil ar trebui :

– să-i explici, daca știi, inginerului, pe care văd că-l păstrezi președinte la comisia economică, cu ce se ocupă comisia economică.

– să-l întrebi cand le dă banii înapoi românilor pentru că din cauza lui acum plătesc o dobândă mai mare la credite după ce el i-a forțat să renunțe la ROBOR și să treacă la IRCC.

-să verifici dacă știe să citească sau să folosească mail-ul pentru că în fiecare luna îi trimit personal TOATE informațiile referitoare la execuția bugetară și datorie publică. În plus, toate aceste informații sunt publice pe site-ul MFP”, a scris Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDecizie de maximă importanță a CCR: internarea obligatorie și detașarea medicilor SUNT CONSTITUȚIONALE
Articolul următorAmbasadorul Israelului în România, despre un posibil vaccin: Suntem acum în a doua etapă. Vorbim despre cel puțin o perioadă de șase luni