Formarea Guvernului de către partidele de dreapta transmite imaginea unei lupte generale pentru ciolan. Aceasta impresie se regăsește și în rândul propriilor susținători și principalul vinovat este USRPLUS. Lipsa lor de experiență, incapacitatea de a propune negociatori cu experiență ne dau senzația ca nu se vorbește de principii, de programe, ci doar de scaune, a explicat consultantul politic, Miron Mitrea, în cadrul emisiunii Culisele Puterii, de la Realitatea Plus.  Sunt tensiuni care se vad între cele două găști care n au ajuns să fuzioneze efectiv într un partid, iar Miron Mitrea a atras atenția asupra  calculelor nerealiste, infantile, pe care și le a făcut Dacian Cioloș ca ar putea ajunge prim ministru.
“În actuala Necoaliție există un partid cu experiență în a ține lucrurile calme, care nu se vede deloc. Nu ți dau senzația ca vânează, dar sunt chiar mai hotărâți decât alții, dar abili, cu profesionalism și eleganta. Un alt partid cu experiență este PNL care este mai ciufulit acum, dar reușește să păstreze impresia de partid interesat de bunul mers sl treburilor publice. Și USRPLUS, un partid nou, format din doua partide care n au fuzionat încă și se vede lupta dintre cele două găști. Se vede lupta dintre Barna și nefericiții pe care încearcă sa i împingă afară. USRPLUS este un partid la fel de rapace precum vechile partide, și a pierdut imaginea de partid nou care face politica de principii, se bat  ca chiorii pe funcții. Și nu reușesc nici un l ui pta cu PNL sa dea impresia ca urmăresc binele țării. Nu. Arată că au pus mana pe fața de masă și trag sa prindă bucata cea mai mare acasă. Sunt convins ca nici la ei nu e chiar asa”, i a declarat Miron Mitrea, jurnalistei Marilena Mititelu.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 130. “Sigur acasă”, cu Victor Ponta, după ce nu a mai prins loc în Parlament
Articolul următorMiron Mitrea: Florin Cîțu în fruntea Senatului ar putea fi o soluție interesantă pentru Klaus Iohannis, în cazul unei suspendări