Soarta alegerilor se joacă la masa verde! Potrivit unor surse, liderii PSD și PNL au avut weekendul acesta o discuție privată cu șeful statului ca să își bată în cuie strategia. Miza secretă pentru Klaus Iohannis ar fi o funcție europeană de rang înalt, care stă în pixul premierului Marcel Ciolacu. În plus, PSD și PNL ar începe negocierile pentru o strategie prin care să conducă împreună țara pe o perioadă de 10 ani.

Se poartă negocieri dure în ultima perioadă în coaliție și nu poate fi exclus scenariul conform căruia PSD și PNL să facă o alianță pentru următorii zece ani. Practic, cele două partide să-și împartă puterea pe această perioadă astfel încât să rămână la conducere.

După ședința coaliției de săptămâna trecută, liderii au decis să stea de vorbă și cu președintele Iohannis, după ce și șeful statului a spus că așteaptă să fie contactat de politicieni pentru a discuta despre această alianță.

Liderii trebuie să discute și cum va arăta calendarul pentru alegerile ce vor avea loc în acest an.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentScandal între prefectul de Olt și primarul din Slatina. Acuzații: politicianul PSD, lucrări în curte cu mașinile primăriei
Articolul următorRareş Bogdan: Ținta noastră este de 8-9 europarlamentari. Este ca la fotbal: dacă aduci sânge proaspăt, nu e deloc rău, dacă rămân aceiaşi şi sunt foarte buni, iarăşi e bine