Colegiul Director Judeţean al PNL Vaslui a votat pentru validarea în Biroul Politic Naţional a candidaturii liderului judeţean, Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, la alegerile locale din luna iunie.

“Binele comun reprezintă unica motivaţie care mă menţine orientat spre performanţă în cariera politică, motiv pentru care drumul meu ca om politic va urma o linie ascendentă şi voi continua să am o abordare riguroasă asupra hotărârilor pe care trebuie să le iau în soluţionarea celor mai accentuate probleme existente la nivel social. În mod evident, ceea ce facem şi vom face pentru judeţul Vaslui este responsabilitatea fiecăruia din noi! Fapte, nu vorbe”, a scris Nelu Tătaru pe pagina sa de Facebook.

În cadrul Colegiul Director Judeţean al PNL Vaslui a fost votată şi candidatura lui Robert Vlada pentru funcţia de primar al municipiului Vaslui. El este preşedintele organizaţiei liberale din municipiul reşedinţă şi activează în mediul privat. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentAdrian Veştea: Administraţiile liberale sunt cele care implementează cu succes proiectele atât din fonduri naţionale cât şi din fonduri europene
Articolul următorPreședintele PNL, Nicolae Ciucă, în vizită la o biserică românească din Paris: Un loc cu o energie aparte