În cadrul unei conferințe de presă desfășurate astăzi, înainte de ședința Coaliției, Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal (PNL), a abordat teme cruciale referitoare la viitorul partidului, subliniind importanța dialogului cu profesioniștii și necesitatea diversificării candidaților în politica românească.

Despre întâlnirea pe care a avut-o cu omul de afaceri Dan Ostahie, Nicolae Ciucă a declarat: „PNL va continua să aibă astfel de discuții pentru că avem nevoie în politică de oameni care au prformat în diverse domenii de activitate. Iar domnu Ostahie este un profesionist. Nu i-am propus să fie candidat, mi se pare firesc față de orice om să-l întreb dacă vrea să fie sondat”, a spus Nicolae Ciucă.

Întrebat despre lista europarlamentarelor, alegeri unde PNL și PSD vor candida la comun, Ciucă a spus: „Nu am găsit încă primul candidat de pe listă, dar cu siguranță va fi femeie”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentAdministraţia Prezidenţială: Nu există nicio solicitare din partea Preşedintelui pentru atribuirea unei locuinţe de protocol şi a unui spaţiu pentru cabinet de lucru, ambele cu destinaţia de reşedinţă, după încetarea mandatului
Articolul următorLiderii Coaliției au decis: Sebastian Burduja, candidat unic la Primăria Generală a Capitalei