Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu ajung pentru prima dată față în față după scandalul uriaș din Coaliție! După ședința de ieri în care liberalii s-au certat pe funcții și au cerut demisii, social-democrații se reunesc și ei astăzi în ședință să dea un vot pentru candidatura lui Alfred Simonis la Timișoara, în ciuda protestelor din partea liberalului Alin Nica. În plus, sunt tensiuni uriașe și după ultimul sondaj, care clasează candidatul Coaliției pentru Primăria Capitalei sub Nicușor Dan și Piedone.

După o perioadă tumultuoasă în interiorul Coaliției, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu se întâlnesc pentru prima dată față în față.

Ieri, într-o ședință tensionată, reprezentanții PNL s-au confruntat în mod deschis pe subiectul listelor comune în mai multe județe din țară. Astăzi, social-democrații se reunesc și ei în ședință pentru a-și consolida poziția, urmând să voteze candidatura lui Alfred Simonis la Timișoara, în pofida opoziției vehemente a liberalului Alin Nica, demis din PNL.

Tensiunile sunt exacerbate și de rezultatele unui recent sondaj care plasează candidatul Coaliției pentru Primăria Capitalei sub Nicușor Dan și Piedone. 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentRomânia și Bulgaria, paradisul angajatorilor. Avem cele mai mici costuri cu forța de muncă din UE
Articolul următorNicolae Ciucă: “Angajamentul nostru faţă de Rep. Moldova este unul de netăgăduit”. Mesaj de suflet la 106 ani de la unirea Basarabiei cu România