Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, este convins că, pe măsură ce instituţiile de la Chişinău vor implementa reformele necesare şi pe măsură ce fonduri europene vor ajunge în localităţile de peste Prut, susţinerea pentru Uniunea Europeană va creşte în Republica Moldova. ”Am încredere că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană”, a afirmat Ciucă.

”Astăzi, preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat decretul privind începerea negocierilor de aderare la UE. Felicitări tuturor fraţilor noştri de peste Prut! Este un pas important pe drumul vostru european, drum pe care România vă va fi alături!”, a transmis Nicolae Ciucă, vineri, într-o postare pe Facebook.

”Sunt convins că, pe măsură ce instituţiile de la Chişinău vor implementa reformele necesare şi pe măsură ce fonduri europene vor ajunge în localităţile de peste Prut, susţinerea pentru UE va creşte în Republica Moldova. Am încredere că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană”, a precizat Ciucă.
 

Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene confirmă vineri deschiderea – la 25 iunie – a negocierilor de aderare la UE ale Ucrainei şi Republicii Moldova, anunţă vineri preşedinţia belgiană a Consiliului UE.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMesajul transmis de Ambasada SUA după decizia lui Klaus Iohannis de a-și retrage candidatura pentru șefia NATO
Articolul următorRaluca Turcan anunță, după o pauză de trei ani și jumătate, ”un nou apel de proiecte în cadrul programului de atragere a investițiilor în producția de opere audiovizuale”