Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, refuză în continuare provocarea lui Sebastian Burduja la o dezbatere în campania electorală, el precizând că o dezbatere cu un contracandidat care este mai jos plasat nu ajută în condiţiile în care avem alegeri într-un singur tur şi contează doar primii doi candidaţi. El a mai spus că îşi doreşte să aibă o relaţie bună cu PNL, după alegeri, şi că o dezbatere, oricât de soft ar fi, tot mai aduce nişte contre.

Primarul Capitalei a fost întrebat luni dacă îşi păstrează opinia privind refuzul de a participa la o dezbatere cu contracandidatul său de la PNL, Sebastian Burduja. 

 
 

”Aceeaşi părere. Am spus de mai multe ori, din nefericire, suntem în alegeri într-un singur tur şi contează doar primii doi candidaţi. Intenţia mea esre să mobilizez cât mai mult publicul din zona noastră la a veni la vot şi atunci o dezbatere cu un contracandidat care este mai jos plasat nu ajută asta”, a spus primarul Capitalei.

”Şi doi, pentru că îmi doresc să am relaţie bună cu PNL-ul, după alegeri, şi o dezbatere, oricât de soft ar fi, tot mai aduce nişte contre”, a adăugat el. 

 
 

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, afirma recent, despre afirmaţia lui Nicuşor Dan că nu vrea să intre în dezbatere cu PNL pentru că îşi doreşte o majoritate după alegeri cu liberalii, că nu vor mai da din nou un cec în alb unui om care nu a făcut un Bucureşti mai bun.

”Acum, dânsul vine, nu vrea să dezbată în campanie electorală, un comportament complet incorect şi nedemocratic. Nu vrea să dezbată cu liberalii dar spune, dacă voi fi reales – eu spun Doamne fereşte – atunci voi avea nevoie de liberali să fac majoritatea. Un lucru complet incorect şi noi nu vom da din nou un cec în alb unui om care nu a făcut un Bucureşti mai bun. Şi cred că asta este ceea ce trebuie să face, aşa este corect”, a spus Burduja. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentNumărul faptelor penale în domeniul violenţei domestice a crescut! Ministrul Justiției trage un semnal de alarmă: cifrele sunt halucinante
Articolul următorIonuț Stroe: Nicuşor Dan este reprezentantul blocajului instituţional perfect, este un om care timp de 4 ani de zile nu a adus decât balast