Senatoarea PNL de Hunedoara, Carmen Harau, a intrat in conflict deschis cu colegul ei parlamentar social-democratul Laurentiu Nistor, tot hunedorean, dupa ce acesta a criticat liberalii ca nu au venit sa-si voteze propriul premier. Carmen Harau ameninta ca daca ar fi depistata pozitiv cu COVID 19 ar vrea sa ii transmita virusul lui Laurentiu Nistor.

„Ieri m-am autoizolat la domiciliu, deoarece am luat contact cu un coleg senator venit la Parlament cu Covid-19 dupa el. In citeva zile voi afla rezultatele testelor. Nu-i deloc placut sa stai inchis in casa 14 zile, cand munca ta presupune relatia cu oamenii, dar este un act de responsabilitate fata de semeni, fata de sanatatea lor, nemaivorbind de faptul ca, atunci cand nu procedezi astfel, te plasezi in afara legii. Cand am citit declaratia dlui Laurentiu Nistor, m-am gandit ca, daca testul meu la coronavirus ar iesi pozitiv, inainte de izoleta, internare, tratament… (Doamne fereste!) specimenul acesta politic ar merita sa trag repede o fuga pe unde se gaseste si sa-l pup apasat ca recompensa pentru felul ticalos in care face politica de 30 de ani! Problema mea este ca, spre deosebire de el, eu nu pot sa fac rau constient cuiva…nici macar lui!”, a scris senatorul PNL.

Articolul precedentIohannis, așteptat să emită decretul prin care instituie starea de urgență! Declarații de presă la ora 15.00
Articolul următorDiseară de la 21.00: Oreste Teodorescu: “Dragoste în vremea Coronavirusului”