Partidul Național Liberal (PNL) a decis să aibă propriul candidat la alegerile prezidențiale, în urma unei ședințe de analiză a rezultatelor, care a durat peste șase ore. Anunțul a fost făcut de președintele PNL, Nicolae Ciucă, vineri, după o întâlnire la care au participat liderii filialelor județene.

Nicolae Ciucă a declarat că cifrele analizate în cadrul ședinței reconfirmă PNL ca fiind cel mai puternic partid de dreapta din România. 

„Am avut o analiză a rezutatelor şi, sigur, am plecat de la datele pe care le avem astăzi de la BEC. Discutăm despre scorul politic al PNL, de peste 30%, şi un număr de 2,5 milioane de voturi”, a declarat, vineri, liderul PNL, Nicolae Ciucă.

 „Acest vot totodată reconfirmă PNL ca fiind cel mai puternic partid de dreapta din România”, a mai declarat Ciucă.

„Am avut dialog şi am lăsat fiecare preşedinte de filială să-şi exprime propria analiză, propriul punct de vedere. La final am avut o discuţie legată de perspectiva alegerilor viitoare”, a anunţat liderul PNL.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentAEP: Procesul electoral este în etapa de definitivare a centralizării rezultatelor votării
Articolul următorDocument exploziv: Florian Coldea, consilierul premierului Albaniei. Edi Rama, implicat într-o rețea de droguri și trafic de persoane. Anca Alexandrescu: Lucrurile merg și către o zonă de MAFIE