Iustin Cionca (PNL) a câștigat un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Arad. Deși numărătoarea oficială nu este încă finalizată, diferența dintre voturile obținute de Cionca și următorul clasat este considerabilă.

După numărarea paralelă a 65% din voturi, realizată riguros de către PNL Arad, Cionca a obținut 26.627 de voturi (41,4%), în timp ce Mihai Fifor a strâns 18.196 de voturi (28,3%).

Pe poziția a treia s-a clasat Florin Galiș (AUR) cu 15,1%, urmat de Răzvan Anghel (Alianța Dreapta Unită) cu 10,2% și Pero Tamaș cu 5,0%.

În plus, numărătoarea paralelă efectuată de PNL Arad arată că partidul a reușit să câștige primari în 54 de primării din cele 78 de unități administrativ-teritoriale (UAT-uri) din județ.

Aceste rezultate confirmă dominația PNL în județul Arad și succesul echipei conduse de Iustin Cionca în campania electorală. Numărătoarea paralelă, desfășurată cu rigurozitate, subliniază încrederea pe care alegătorii o au în actuala administrație și în continuarea proiectelor începute în mandatul anterior.

Sursa: Realitatea de Arad

Articolul precedentGabriel Pleșa (PNL) conduce în alegerile locale 2024 la Alba Iulia conform numărătorii paralele
Articolul următorPrimele rezultate la Alegerile Locale 2024 în Județul Bihor