Liberalii au reușit să-și adjudece la limită funcția de președinte al Consiliului Județean din Botoșani. Candidatul PNL, omul de afaceri Valeriu Iftime, a câștigat în fața candidatului PSD, Lucian Trufin.

Competiția a fost una foarte strânsă, Valeriu Iftime înregistrând doar cu puțin peste 200 de voturi mai mult. Victoria PNL este una extrem de importantă, deoarece județul Botoșani este un fief PSD, social-democrații câștigând în ultimele două scrutine.

Rezultatul bun al PNL din județul Botoșani se datorează, în principal, ofertei politice a liberalilor. Candidatul PNL pentru șefia CJ  este un om de afaceri de succes, cu experiență managerială și o persoană apreciată la nivelul județului.

 
 

Liberalii au mai reușit o victorie de palmares împotriva PSD în județul Olt. Astfel, PNL a câștigat cu Mario de Mezzo, în premieră, pentru liberali primăria municipiului Slatina.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentClotilde Armand este disperată că pierde Primăria sectorului 1 și cere renumărarea voturilor. George Tuță îi cere să înceteze circul – VIDEO
Articolul următorIonuț Stroe reacționează în scandalul tergiversării voturilor de la Sectorul 1: Clotidle Armand vrea vicierea credibilităţii rezultatelor. Aceste tactici sunt la limita PENALULUI