Situație tensionată la alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Organizația PNL a anunțat că, după numărarea a 98,7% din totalul secțiilor de vot din sector, George Tuță este noul primar, dar avertizează că reprezentanții USR tergiversează numărătoarea voturilor și că actualul edil Clotilde Armand ar încerca să modifice rezultatele.

“Numărătoarea paralelă arată 475 de voturi în plus pentru George Tuță. Au mai rămas două secții unde reprezentanții USR tergiversează numărătoarea voturilor, la 10 ore de la închiderea secțiilor de vot. La secția 27, am solicitat intervenția poliției naționale pentru a aplica legea. În prezent, se fac cercetări la fața locului.
 
De asemenea, atragem atenția că la nivelul aparatului administrativ al Sectorului 1 se tergiversează deplasarea președinților de secții către Biroul Electoral de Sector, modificându-se inclusiv procedurile de predare a sacilor cu voturi.
 
Clotilde Armand trebuie să înțeleagă că a pierdut alegerile și să oprească orice încercare de a pune mâna pe sacii cu voturi”, a transmis PNL sector 1.
 
Imagine

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCum au votat românii la Primăria Capitalei, la sectoare și în marile orașe. Rezultate în TIMP REAL
Articolul următorRomânii cu studii superioare au votat majoritar cu PNL