Liberalii teleormăneni au depus în cursul zilei de luni candidaturile atât pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, în persoana lui Eugen Pîrvulescu, cât și lista candidaților pentru consilieri județeni.

 

În declarația sa de după depunerea candidaturilor, la care au fost prezenți toți consilierii, președintele Eugen Pîrvulescu a punctat câteva dintre obiectivele pe care și le-a propus să le realizeze în legislatura următoare, în cazul în care PNL va câștiga alegerile atât la funcția de președinte, cât și la numărul de consilieri județeni: “Mi-am depus candidatura cu convingerea fermă că voi câștiga președinția Consiliului Județean  și vom elimina PSD-ul de la conducerea județului și promit teleormănenilor că Teleormanul va ajunge sub administrația PNL un județ de frunte, cu o economie în plină dezvoltare, cu o infrastructură de calitate, modernă și fără a mai crea tot felul de necazuri oamenilor care circulă pe drumurile județului. Sănătatea va fi, de asemenea, prioritară , vom face investiții, atât la Alexandria, la Spitalul Județean, la Zimnicea, la Spitalul orășenesc, și la Spitalul Caritas de la Roșiorii de Vede. Vom avea investiții în rețele de apă și canalizare, de gaze și alte dotări în toate localitățile județului. Vreau să mai spun că avem o listă de consilieri cu oameni bine pregătiți, de la ingineri la medici, de la oameni de afaceri la diverse alte profesii, cu care vom stabili cele mai eficiente proiecte pentru județ”.

“Pe 27 septembrie, cetățenii din județul Teleorman vor alege cu inima, cu sufletul, cu gândul la viitorul copiilor noștri. Îmi doresc ca împreună cu echipa de consilieri județeni, împreună cu Guvernul României, iar pe această cale aș vrea să-i mulțumesc premierului Lodovic Orban pentru încrederea acordată, să aducem bunăstarea în județ. Promit teleormănenilor că nu o să-i dezamăgesc niciodată și voi face totul ca acest județ să devină un județ de frunte”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

Susținerea pentru liderul liberalilor și lista de consilieri județeni a fost confirmată de către secretarul de stat Cristi Barbu care a precizat că “vreau să vă asigur, domnule președinte, de tot sprijinul Executivului. La sfârșitul lunii, premierul Ludovic Orban va veni în Teleorman, iar domnia sa vă prezenta proiectele pe care Guvernul intenționează să le demareze în Teleorman. De astăzi, nu mai vreau să atac ciuma roșie. Și nu pentru că îmi este frică, chiar dacă Ciolacu mi-a făcut plângere penală. Noi vom veni cu proiecte, ne vom bate cu proiecte palpabile pentru cetățeni, pentru acest județ care a fost ținut în sărăcie ani buni de zile de PSD”.

Lista liberalilor pentru CJ Teleorman: Barbu Costel, Mara Florică, Popescu Dumitru- Dan, Filip Valentin, Fedeleș Oana Raluca, Florescu Adrian, Stoian Maria, Titirișcă Florin, Țole Marin, Cocu Bogdan, Vrăjitoarea Emilian, Iliescu Alexandru, Nădrag Gabriel, Mielu Lixandru, Stuparu Petrică, Ivănică Relu, Sandu Remy, Comănescu Lefterie, Mohora Mihăiță, Constantinescu Florică, Burghiu Mihaela, Nuțu Ion, Catnă Cristina, Moț Petrică, Mițoi Ilie, Ghenea Adrian, Mohora Steluța, Udrea Lucrețiu, Prună Maria, Vecu Mihai, Preda Cătălin, Calotă Ilie, Ciufu Mariana, Stoica Nicu, Lovin Mihai, Nedelcu Iulică, Albulescu Gheorghe, Trăistaru Valentin, Prodan Stan și Comănescu Virgil.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentCandidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea și- a depus candidatura pentru alegerie locale
Articolul următorNelu Tătaru: “În școli, masca va fi obligatorie”