Premierul Florin Cîțu a cerut luni românilor să mai aibă puțină răbdare, menționând că se va accelera campania de vaccinare și că situația epidemiologică s-a stabilizat la nivelul focarelor din București, Ilfov și Timiș.

”Situația epidemiologică și aici lucrurile s-au stabilizat. Am luat niște măsuri, după ce m-am consultat cu primarii, cu președinții de CJ, cu specialiștii. Sunt sigur că putem sărbători Paștele și în această perioadă. Măsurile au fost luate împreună cu toți factorii de decizie și se vede că ne-am stabilizat pe un platou. În București avem un platou, chiar o scădere. De asemenea, în Ilfov avem un platou, la Timiș scade rata de infectare.

Vă spun aceste lucruri pentru a vă cere în continuare răbdare. Situația epidemiologică a ajuns la un platou, dar nu se poate rezolva de pe o zi pe alta, însă accelerăm campania de vaccinare. Este adevărat că în spitale avem o presiune foarte mare, dar singurul lucru pe care îl putem face este să respectăm regulile în continuare, pentru a ajuta spitalele.”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCulisele statului paralel. Cum a devenit România ȚARA SPIONILOR – mineriadele și jocurile piramidale de după ’89
Articolul următorFlorin Cîțu: De la 1 iunie începe revenirea românilor la normalitate