Premierul României, Florin Cîţu efectuează sâmbătă o vizită de lucru în județul Sibiu, pe agendă figurând și o întâlnire cu cei mai mari angajatorui din județ.

La finalul discuțiilor șeful guvernului a dat asigurări că în perioada următoare România se va axa pe reforme, investiţii şi nu va introduce noi taxe sau majora pe cele existente.

„Sibiul a devenit o forţă economică. Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanţii Clubului Economic German. Am dat câteva mesaje clare: reforme, investiţii, fără taxe noi sau taxe majorate! Pe asta ne bazăm, asta am transmis astăzi! Vreau să trecem prin această perioadă fără să creştem taxe şi impozite! Şi mă ţin de cuvânt! Avem nevoie de investiţii, de predictibilitate şi de reforme. Mă ţin de cuvânt!”, a scris Florin Cîţu sâmbătă pe Facebook.

Articolul precedentPremierul Florin Cîțu, despre ultimele cifre ale INS: ”Creşte puternic PUTEREA DE CUMPĂRARE a românilor!”
Articolul următorLudovic Orban, reproșuri publice pentru Raluca Turcan, Emil Boc, Rareş Bogdan şi Alina Gorghiu: ”Aceea nu este democraţie”