Premierul Florin Cîţu a afirmat că va fi suspendată activitatea cluburilor care nu respectă legislaţia privind măsurile de prevenire şi combatare a pandemiei, iar dacă această situaţie nu va gestionată acum de toată lumea, atunci nu se va putea vorbi despre concerte la vară.

Cîţu a declarat luni că, în prima fază, activitatea cluburilor va fi suspendată două săptămâni.

“Domnul Bode a spus foarte clar, dacă nu va fi susţinut în Parlament avem pregătită o OUG prin care vom suspenda activitatea acelor cluburi care respectă legislaţia în vigoare. (…) Cei care nu respectă, propunerea este de a li se suspenda activitatea în prima fază pe două săptămâni, după aceea mai mult”, a transmis premierul.

El a mai afirmat că dacă această situaţie nu este gestionată acum de toată lumea, nu vom putea vorbi despre concerte la vară.

“Dacă nu gestionăm această situaţie împreună, nu vom putea discuta despre concerte la vară. Deci, trebuie cu toţii să respectăm regulile şi restricţiile, acestea care sunt, sunt printre cele mai relaxate din Uniunea Europeană şi dacă le-am respecta nu am avea nicio problemă. Cer doar atât: să respectăm aceste minime reguli pe care le are România. (…) Dacă nu rezolvăm această situaţie, nu putem discuta despre nimic la vară”, a explicat premierul.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPreşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de eliberare din funcţie a 12 magistraţi
Articolul următorDan Motreanu, vicepreședintele Comisiei pentru Mediu din PE: Refacerea pădurilor, o prioritate la nivel național și european