Premierul Ludovic Orban s-a prezentat duminică la Şcoala generală nr. 1 din Dobroeşti(Ilfov), localitate carantinată, pentru a vota la alegerile parlamentare. „Am votat pentru dezvoltarea României”, a spus premierul.

„Astăzi este o zi decisivă pentru evoluția ulterioară a România. Astăzi, românii au puterea să decidă în ce direcție se va îndrepta România. Îi invit pe toți românii să-și exercite dreptul de vot și să participe la această decizie fundamentală pentru destinul României”, a spus premierul.

„Am votat pentru dezvoltarea României, pentru o României dinamică, modernă, încrezătoare în forţele sale, care să fie respectată la nivel internaţional. Am votat pentru reforme substanţiale, pentru o orientare euro-atlantică clară a României, pentru un plan de dezvoltare care să permită saltul pe care România îl merită”, a mai declarat premierul.

El a dat asigurări că nu există risc de contaminare dacă regulile sanitare sunt respectate.

„Nu vă luaţi după cei care vă spun că este periculos să mergeţi la vot!”, le-a transmis Orban alegătorilor.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMinistrul Marcel Vela: Am votat pentru o lume mai bună
Articolul următorRaluca Turcan: ”Astăzi este un moment istoric de care nu doar că ne vom aminti peste ani, ci și ale cărui efecte le vom simți de mâine în viața de zi cu zi”