Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, afirmă, într-o postare pe Facebook, că preşedintele Klaus Iohannis a salvat imaginea României ȋn lume, dând asigurări că PNL nu-l va implica pe acesta în disputa partidelor politice. ”Atacurile şi limbajul suburban la adresa Instituţiei Preşedintelui fac rău României şi nu ajută campania niciunui partid politic”, afirmă Orban, după ce liderul PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat pe preşedinte că se caţără pe cadavre ”pentru a ţine la putere guvernul morţii”, numindu-l ”politruc de cea mai joasă speţă” şi ”un jalnic mestecător de lozinci al PNL”.

”Suntem mândri de preşedintele nostru. Preşedintele este garantul unităţii şi stabilităţii naţionale. Preşedintele Iohannis este cel care salvat imaginea României ȋn lume, ȋntr-o perioadă ȋn care alţii făceau tot posibilul de a ne duce la periferia lumii civilizate. Klaus Iohannis a reuşit să obţină o finanţare europeană fără precedent, în valoare de 80 de miliarde de euro, bani care vor fi folosiţi pentru dezvoltarea României. Vom continua să apărăm Instituţia Preşedintelui şi nu-l vom implica pe Klaus Iohannis în disputa partidelor politice. Atacurile şi limbajul suburban la adresa Instituţiei Preşedintelui fac rău României şi nu ajută campania niciunui partid politic”, scrie Orban,

El subliniază că ohannis a câştigat de două ori alegerile prezidenţiale şi este omul care beneficiază de cea mai mare ȋncredere ȋn rândul românilor.

”Doar un parteneriat ȋntre preşedinte şi guvern poate garanta, ȋn următorii 4 ani, că România va merge pe drumul corect al normalităţii si dezvoltării”, conchide premierul.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a avut un mesaj pentru preşedintele Klaus Iohannis, chiar în timp ce şeful statului susţinea o conferinţă de presă marţi, la Palatul Cotroceni, Conferinţă în care acuza PSD pentru starea sistemului sanitar şi al califica drept vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamţ.

„Iohannis, te caţeri pe cadavre fără ruşine pentru a ţine la putere guvernul morţii! Eşti un politruc de cea mai joasă speţă! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL!”, i-a transmis liderul PSD.

viewscnt

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDupă ce s-a vindecat de coronavirus, subprefectul de Covasna a donat plasmă
Articolul următorMinistrul Cîțu: ”Solicit procurorului general anchetarea tuturor declaraţiilor făcute de conducerea PSD de la începutul declarării stării de urgenţă”